Wing Jonesová

Od spoluautorky oblíbené série Korunní princezny

Patnáctiletá Wing Jonesová, jejíž jedna babička pochází z Číny a druhá z Ghany, trpí pocitem, že nikam nezapadá. Když její rodinu postihne neštěstí, objeví v sobě talent pro běhání, o kterém dosud neměla ponětí. Její neuvěřitelná rychlost by mohla přinést její rodině všechno, co potřebuje, a Wing konečně pocit, že někam patří. Ale taky by jí mohla zabránit v tom, aby získala to jediné, po čem opravdu touží.

Informace
Ukázka z knihy
Koupit
Jazyk:
čeština
Počet stran:
328
EAN:
9788074987045
Datum vydání:
26. 8. 2024
Věk od:
13
Šířka:
130
Výška:
200
Nakladatel:
COOBOO
Typ:
Kniha
Vazba:
brožovaná lepená
Posty, které by tě mohly zajímat
videa
Říjnová online merenda 2024

Nejočekávanější merenda roku je tady, protože tradičně v říjnu vychází nejvíc knížek (ehm, skoro 30) a jsou mezi nimi samé pecky 😍 Konečně se dočkáme nového HumbookTipu, knižního adventního kalendáře nebo třeba nové knihy Leigh Bardugo.

videa
Srpnová online merenda 2024

V srpnu vyjde kupa reedic, nové romantasy, šestnáctý HumbookTip… a samozřejmě nechybí ani přehled knižních infošek 😁

žebříčky
7 nejlepších polibků v knihách

Ať už dáváte přednost fantasy, nebo radši čtete contemporary příběhy, je těžké najít dobrou romantickou linku. Naštěstí jsme vytvořili komplexní analýzu a máme pro vás seznam sedmi skvělých knih, které vás ohromí milostným příběhem na svých stránkách. A jako důkaz přikládáme sedm nejlepších polibků! Připomínáme, že tento článek může obsahovat spoilery. Čtěte tedy na vlastní […]