7 nejlepší citátů ze Stačí si počkat

Jestli někdy někdo řekl, že dospělost je brnkačka, tak toho asi ještě moc nezažil. Diana Casillasová se nebojí přiznat, že je někdy úplně ztracená – vždyť se ze dne na den stala opatrovnicí svých dvou synovců. Po dvou letech se ale zdá, že jsou věci na dobré cestě: Diana má nový domov, skvělou rodinu, přátele, obrovského psa a boží práci. Chybí jí snad jen přítel nebo manžel. Svému přitažlivému, ale mrzoutskému sousedovi se snaží vyhýbat. To teď ale půjde těžko, když trénuje baseballový tým jejího synovce…

Láska si někdy dává na čas. Stačí si počkat je další hit od královny slow burn romancí.

Některé věci se slovy popsat nedají.

Sledovat, jak se hroutí někdo, koho milujete, je jedna z nejhorších věcí na světě.

Moje babička vždycky říkala, že nemůžete nikoho donutit, aby vás miloval nebo aby vás třeba jen měl rád, ale rozhodně ho můžete donutit, aby vás snesl.

Potřebuju tě víc než ty mě, a to je v pořádku.

Stála jsem tam a hlavou se mi honilo, jak vám někdy život přichystá tragédii, která spálí všechno na troud a od základů vás změní. Ale pokud doopravdy chcete, naučíte se zadržet dech a projít kouřem, který po sobě požár zanechal, a pak se vám povede jít dál. A občas, občas ze zbylého popela vyroste něco nádherného. Když máte štěstí.

Občas nemůžeš prostě jen čekat, že správnou věc za tebe udělá někdo jiný, když přitom můžeš pomoct sám.

Nejlepší láska není něžná a sladká a plná srdíček a pikniků. Není roztomilá a božská. Skutečná láska je drsná. Skutečná láska se nikdy nevzdává. Ten, kdo vás doopravdy miluje, vždycky udělá to, co je pro vás nejlepší, zastane se vás, obětuje se. Ten, kdo vás doopravdy miluje, dobrovolně podstoupí jakoukoli nepříjemnost.

předchozí
další
Terka alias Tessa Carter

Každý mě zná jako tu extrovertní osůbku, co vlastní přes 20 paruk. Jo, to jsem fakt já. Pro lidi na Instagramu jsem Tessa, přátelé mi ale říkají Tery nebo Terko.…

více
Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *