Iko

První díl komiksové série ze světa Měsíčních kronik

Křehké spojenectví Země a Měsíčního království je v ohrožení. Smečky zmutovaných vlčích vojáků, které stvořila královna Levana, se ani po její smrti nevzdaly a stále útočí na vše živé. Prostořeká androidka Iko se proto rozhodne vzít vše do vlastních rukou a dopadnout jejich vůdce. S nelehkým úkolem jí pomáhá pohledný palácový strážce, který brzy přiměje Iko přehodnotit vše, co dosud věděla o věrnosti, lásce a své vlastní lidskosti.

Informace
Ukázka z knihy
Koupit
Jazyk:
čeština
Počet stran:
240
EAN:
9788025244357
Datum vydání:
26. 11. 2018
Věk od:
12
Šířka:
150
Výška:
240
Nakladatel:
Egmont
Hmotnost:
0.479
Typ:
Kniha
Vazba:
vázaná s laminovaným potahem
Další knihy ze série
Posty, které by tě mohly zajímat
videa
Říjnová online merenda 2024

Nejočekávanější merenda roku je tady, protože tradičně v říjnu vychází nejvíc knížek (ehm, skoro 30) a jsou mezi nimi samé pecky 😍 Konečně se dočkáme nového HumbookTipu, knižního adventního kalendáře nebo třeba nové knihy Leigh Bardugo.

citáty

Prožívala to, o čem snily všechny dívky v zemi. Princ však byl tolik mimo její dosah, z úplně jiného světa, že by na něj měla přestat myslet v okamžiku, kdy se za ním zavřely dveře. Měla by na něj přestat myslet hned teď. A už nikdy si na něj nevzpomenout, snad jen jako na zákazníka − a jako na prince své země.
A přesto vzpomínka na jeho prsty na její kůži odmítala vyblednout.

Marissa Meyer: Cinder
citáty

„Políbila bych vás na rozloučenou, kapitáne, ale objetí Jeho Veličenstva mi nejspíš seškvařilo pár drátů a obávám se, že váš polibek by mi roztavil hlavní procesor.“
„Jo, to si piš,“ řekl Thorne a mrkl na ni. „To si piš, že by roztavil.“

Marissa Meyer: Winter